top of page
Musikken i mit liv

Musikken har altid fyldt meget i mit liv. Det startede fra en meget ung alder og er noget jeg har holdt fast i siden. Både det at spille musik på diverse instrumenter, synge og skabe musik fra bunden af.
Fra passion, til hobby og nu min faste levevej.

Plants

Mit navn er Mathias Valiant og jeg elsker musik! Siden jeg er født og opvokset i et musikalt hjem, tror jeg bare det er blevet en del af min DNA. Ikke bare festmusik, men stort set al slags musik.

Fra dags dato (Januar 2018) har jeg været med til at give folk en god musikalsk festoplevelse i 18 år. Noget jeg både er meget stolt af og sætter utrolig stor pris på

Tilbage i 2008, valgte jeg at forsøge mig med musik-komposition til animationsfilm, via Animation Workshop i Viborg. En skole for dem der vil lære at animere. Jeg havde altid gerne ville prøve mine kræfter af med komponering af musik til film og det var en perfekt lejlighed til at prøve mine kræfter af på det felt. Siden da, har jeg været komponist for 25 animationsfilm, både igennem andre animationsfirmaer og den tidligere nævnte skole. Alt noget der har givet mig en større forståelse af musik og lyd.

Jeg har dog altid holdt fast i festmusikken, igennem alle mine musikalske erfaringer gennem årene, da jeg holder af det sociale aspekt og det at optræde foran et live publikum.

Én gang musiker

Filmmusikken

Lidt om mig

KONTAKT VALIANT ONEMANBAND

Succes! Beskeden er ankommet.

MUSIK TIL MADEN

MUSIK TIL DANS

bottom of page