top of page
professionel festmusiker
Bryllup
til jeres
Musik

Skab den helt rigtige atmosfære
 

Et bryllup skal have en helt særlig stemning, der både er hyggelig og varm og samtidigt højtideligt og festligt. Det er lige netop dét, der får både jer og gæsterne til at få en helt igennem fantastisk dag.

Med afdæmpet og stemningsfuld guitarspil og sang under middagen og fuld knald på med mit velspillende og vellydene OneManBand , der får dansegulvet til at eksplodere, sørger jeg for, at den helt rigtige Stemning bliver skabt til jeres bryllup.

 

Erfaren Musiker

 

Jeg har stået for underholdningen til utrolig mange bryllupper gennem de sidste 20 år, så jeg ved lige præcis, hvordan man skaber en god fest rent musikmæssigt. Jeg har spillet til alt fra det store, elegante slotsbryllup til mere casual og nede-på-jorden bryllupper - og alt derimellem. Jeg finder lynhurtigt den rigtige stemning frem og får musikken til at understøtte denne hele aftenen igennem.

 
Lækker musik til lækkert mad

 

Under middagen spiller jeg afdæmpet akustisk guitar og synger til. Repertoiret er blandet og strækker sig fra højskolesangbogen til genkendelige hits af f.eks. Sebastian, Anne Linnet, Kim Larsen m.fl.

I løbet af en bryllupsmiddag kommer der ofte komme taler, indslag og sange fra gæsterne, også uden brudeparrets viden. Sangene synges bedst med akkompagnement, og jeg spiller med på alle de gængse melodier.

Fuld skrald fremad og dansegulvet fyldt

 

Jeg giver mig altid 110 %, når der spilles op til dans. 

Der diskes op med hits fra de sidste 5 årtier med hovedvægt på 70'er, 80'er og 90'er  pop og rock. Repetoiret spænder således bredt så selv de yngste og ældste kan være med.

 

 

Jeg synes det er fedt, at man ikke ved på forhånd hvor det ender henne musikalsk, men at man i selskab med gæsterne følger en strøm af god musik i en eller anden retning. Som regel er der nogle gæster, der kan lide en god gang rock. AC/DC, Deep Purple, Kings of Leon eller lign.

Jeg tilpasser mig på aftenen og kan med musikken være med til at styre stemningen, så humøret kommer helt i top hos gæsterne. Jeg udvælger det helt rigtige repertoire, der passer til aldersgruppen og lokationen, så den gode stemning bliver bygget op i lokalet. 

Det giver en helt anden stemning at bruge en livemusiker som mig, i stedet for blot at sætte en playliste på et anlæg.

Jeg bruger professionelt producerede backing tracks, indspillet med rigtige instrumenter. Dette gør backinglyden meget levende og man føler at der står et stort orkester og fyrer den af.At være en god Festmusiker kræver en blanding af konstant opmærksomhed, musikalsk forståelse, erfaring, timing og fornemmelse af stemning. Jeg har spillet til bryllupper i næsten 20 år og jeg nyder, når jeg har et levende dansegulv

Jeres sang

 

Har I en sang, som er helt speciel for jer. Den I mødtes til, eller har mange gode minder med. Bestil den sammen med en pakkeløsning, og få den leveret live til festen, receptionen eller i kirken.

DJ spotify

 

Mit DJ setup er altid med, og sørger for at der ikke bliver stille pauser, når jeg skal spise eller holde en lille pause. Det er også med til at opfylde mere specifikke musikønsker fra gæsterne og jer.

Receptionshygge

 

Forestil jer hygge med familie og venner, og en dygtig guitarist og sanger, som stille og roligt cirkulerer mellem gæsterne. Det bliver ikke mere levende musik. Råt, uforsødet og nærværende

Pakkeløsninger

 

Valiant OneManBand leverer mange forskellige løsninger på musik til bryllup - f.eks. kan pakken ud over underholdning med live dansemusik også  inkluderer DJdinnermusik, hyggemusik til reception, enkelte sange i kirken eller andet sted.

Fotopakke

 

Musikken er dog ikke alt jeg tilbyder, da min dejlige hustru er fotograf. Ønsker I derfor også fotografering, så har vi en pakkeløsning lige til Jer.

KONTAKT VALIANT ONEMANBAND

Succes! Beskeden er ankommet.

MUSIK TIL MADEN

MUSIK TIL DANS

bottom of page